Aquestes darreres setmanes ens han estat visitant diversos ex-alumnes que es troben ja cursant estudis universitaris. Han estat explicant als nostres alumnes de 2n de Batxillerat tot allò que els pot ser d’interès en aquest moment en el que es troben, finalitzant els seus estudis al Col·legi. També han resolt, amb informació de primera mà, els dubtes que podien tenir. Han vingut, entre altres, alumnes que cursen graus de Medicina, Enginyeria inndustrial, Farmàcia, Ciències biomèdiques i també graus d’Humanitats. Tots ells han destacat la dificultat que suposen els estudis de grau però alhora, han fet èmfasi en que la seva bona preparació al nostre centre els ha permès sortir-se’n.

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This