Benvinguts al blog dels Cicles Formatius,

Per tancar l’any, i en el cas dels alumnes de 2n de Gestió Administrativa, per tancar una etapa al centre, els alumnes de Cicles van visitar Xocolates Torras i després van passar el dia a Girona, tot gaudint del “Temps de flors”. Com veieu, van tenir molta sort, perquè si Girona ja és meravellosa tot l’any, imagineu com està de bonica amb tots els guarniments florals!!

La visita a Torras va ser molt dinàmica, molt ben explicada i molt interessant. Vàrem aprendre una mica com funciona la producció de les diferents xocolates que s’hi fan i ens van explicar més detalladament tota la part de distribució i exportació. Van trobar especialment interessant tota l’estratègia de distribució tot fent servir marques blanques amb diferents marques de supermercats i de grans superfícies.

Com a anècdota, ens va sobtar que a l’entrada de l’edifici hi tenen isards, i és clar, vàrem anar a veure’ls i fins i tot es van deixar acariciar una mica, va estar força bé.

Arribat el migida, ens esperava Girona, i a més, ens esperava en ple Temps de Flors. Hi vam passejar amb els professors, la Cristina Fernández i el Ramon Colet, i vam fer-hi una petita ruta tot descobrint alguns dels centenars de meravellosos racons que Girona regala sempre als seus visitants. 

Tot passejant va arribar l’hora de dinar, temps lliure per dinar i acabar de veure racons de Girona. Els professor que hi vàrem anar esperem que tots els alumnes tinguin un molt bon record d’aquest dia i de la ciutat de Girona, esperem que hi tornin i que la gaudeixin tant com la gaudim nosaltres quan hi anem.

Cristina Fernández i Ramon Colet

D’altres articles que us poden interessar…

Share This