Avui els nostres alumnes de 1r i 2n de Batxillerat han visitat el Saló de l’Ensenyament. Tot i que als de 1r encara els queda un curs per acabar aquesta etapa del Batxillerat, és bo per a ells poder explorar les possibilitats que els ofereixen les diferents Universitats, Escoles Professionals i institucions educatives que tenen presència en aquest esdeveniment, de cara al seu futur acadèmic. En aquest sentit, el Saló de l’Ensenyament és una cita obligada per poder gaudir d’un assesorament personal i resoldre dubtes relatius a la seva orientació, tant en l’àmbit universitari com a nivell de Cicles Formatius de Grau Superior.

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This