Fa uns dies, l’alumnat de primer curs del cicle formatiu de Gestió Administrativa vam realitzar una visita al centre de logística d’Amazon acompanyats dels nostres professors, Cristina i Ernest.

De la visita el que més ens va sorprendre vas ser en primer lloc l’ús de les tecnologies en el món de la logística, com per exemple els més de 6.000 robots d’Amazon robotics que gestionen a base de QR més de 50.000 prestatgeries. I en segon lloc, poder esbrinar que hi passa quan fem el clic comprant per Amazon.

Tenint en compte que fem el mòdul de Recursos Humans, ens va soptar el racó de les idees basat en el mètode de Kaizen sobre gestió de qualitat i que serveix per a que els treballadors proposin millores. Altre activitat a resaltar es el Briefing, que consisteix en fer una reunió informativa a començament del dia.

Al finalitzar la visitar, ens van obsequiar amb una ampolla d’alumini amb el logo de l’empresa que ens va agradar molt.

S.G.G i A.S.N. Alumnes de Gestió Administrativa

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This