Als nens i nenes de 2n ens encanta llegir llibres i en especial el de la Cira. Ens agrada tant que teníem moltes ganes de descobrir més coses sobre la seva vida. I com ja és habitual per aquestes dates el senyor Josep Gòrriz, el creador de la Cira, ens visita a la nostra escola, per resoldre totes les nostres preguntes sobre ella.

Estàvem acostumats a rebre’l a la nostra escola i passar una estona més que agradable, gaudint de les seves històries, de les seves anècdotes i totes aquelles coses curioses que sempre ens explicava, Aquest any, tot i la situació actual, no seria menys, i hem fet una trobada virtual. Ha estat molt divertit escoltar-lo través de la pantalla i que pogués contestar a totes les preguntes que nosaltres li fèiem. 

Gràcies, senyor Gòrriz per estimar tant la nostra escola i no fallar cap any a la nostra cita. Esperem que l’any vinent ens puguem trobar com ho fèiem sempre.

D’altres articles que us poden interessar…

Dia de la Llengua Materna

Dia de la Llengua Materna

Els alumnes de l’aula d’acollida del Sant Josep Obrer volem visibilitzar la riquesa que ens aporta el plurilingüisme a la nostra escola i a tot arreu.

Share This