Hola famílies,

Recordeu que a projectes hem estat treballant els sentits? Doncs apunt d’acabar el segon trimestre hem anat d’excursió a CAN PUTXET a posar en pràctica els nostres 5 sentits.

Estàvem una mica neguitosos amb el temps, ja que no sabíem si la pluja ens deixaria fer totes les activitats… Però,  la sort ens va acompanyar i pel matí el temps va estar tranquil.

Només arribar ja ens estaven esperant per esmorzar. Després, ens van dividir en 5 grups i ens van repartir per tota la muntanya. Vam fer UN ITINERARI SENSORIAL.

Per treballar el TACTE vam trepitjar descalços diferents tipus de sòl. “ALGUNS EREN AGRADABLES PERÒ D’ALTRES FEIEN UNA MICA DE MAL!!!”

Amb el sentit de l’OLFACTE vam haver de buscar floretes aromàtiques per omplir les nostres bossetes d’olor, prèviament decorades. “ALGUNES OLORAVEN DE MERAVELLA!”

Sabíeu que hi ha algunes plantes que es poden menjar? ELS MÉS VALENTS amb el seu sentit del GUST es van atrevir a tastar algunes com: la menta. “FEIA GUST A XICLET”

I finalment, amb el sentit de la VISTA i de l’ OÏDA  vam poder gaudir observant i escoltant tots els elements i animals de la natura. ” HE SENTIT EL SOROLL D’UNA GALLINA!” “MIRA ALLÀ HI HA UNA PETITA GRANJA!. I TIROLINES!”

Ha sigut una experiència molt divertida i ens ho hem passat molt bé! Això si, un cop dinats la pluja ja ens ha visitat i hem hagut de marxar.

Aquí teniu algunes fotos del dia.

D’altres articles que us poden interessar…