Benvolgudes famílies i amics,

Durant el darrer curs i durant l’estiu hem fet un gran esforç per a actualitzar i posar al dia el nostre web, tot adaptant-nos a les noves possibilitats i recursos que les tecnologies web ens han anat portant al llarg dels darrers anys.

Amb aquest nou web esperem millorar la facilitat per a accedir als continguts, així com la seva adaptació a dispositius mòbils, i també hem procurat donar un aspecte i disseny renovat i més “divertit”.

El web que hem tingut fins ara ha estat un molt bon espai d’informació i de trobada digital per a la nostra escola, però ara és moment de nous dissenys i de noves tendències web.

Així, esperem que us sigui encara més pràctica i útil, esperem que us agradi el seu disseny i estarem encantats d’escoltar els vostres suggeriments per tal d’anar millorant cada dia en aquest nou web que, juntament amb les nostres xarxes socials, esdevé un espai clau per a la relació virtual de tots els membres de la comunitat educativa del Col·legi Sant Josep Obrer.

Bé doncs, sigueu tots BENVINGUTS i gràcies, una vegada més, pel vostre suport!!

Direcció

D’altres articles que us poden interessar…

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This