Benvolgudes famílies i amics

El curs 21-22 ha acabat amb un dia ben variadet pel que fa al temps, hem hagut de fer l’eucaristia a l’esglèsia per culpa de la pluja i hem patit fins l’últim moment per si el festival no es podia fer. Sortosament, n’hem gaudit moltíssim del festival, ha estat un gran espectacle!!

Volem donar les gràcies als mestres que l’han preparat, han estat molts matins de treball passant-hi molta calor, i mestres i alumnes hi han posat moltíssima il·lusió en un festival que era molt esperat, ja que hem estat dos anys sense fer-ne per culpa de la Covid-19.

També és moment de donar les gràcies a l’AMPA del centre, que un any més ens ha fet costat en tot i ens ha convidat a un bon gelat entre l’eucaristia i el festival. Quina tradició més maca i més refrescant aquesta de prendre un bon geladet el darrer dia de curs, moltes gràcies AMPA!!!!

Us portem tot seguit un bon recull de fotos de tot el festival, durant tot el matí l’heu pogut seguir a les nostres xarxes i ara, més pausadament, en podreu tornar a gaudir tot accedint a aquesta selecció de les fantàstiques actuacions dels nostres nens i nenes.

Gràcies per un nou curs, gràcies per fer-nos costat i per fer-nos confiança com a escola, que tingueu un estiu meravellós!!!!

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This