Benvolgudes famílies,

El passat 25 de novembre la Senyora Laura Rossell, empresària i en representació del FemCat ens va fer una interessantíssima xerrada sobre l’activitat empresarial que ella desenvolupa i sobre emprenedoria. 

En aquesta xerrada, la Senyora Rossel ens va posar exemples del seu dia a dia com a empresària, de la responsabilitat que implica la presa de decisions i de la importància per l’economia que té la capacitat d’emprendre d’una societat.

Amb exemples pràctics i d’una forma molt amena i aclaridora, vam tenir l’oportunitat d’aprendre i de constatar moltes de les veritats que coneixem sobre l’empresa, i també vam veure que, la necessitat d’evolucionar i d’adaptar-se a una realitat molt variable, esdevé fonamental en el tarannà diari d’una entitat.

Els alumnes i professors de cicles formatius del centre volem donar les gràcies al FemCat i a la Senyora Laura Rossell per la seva col·laboració una vegada amb Sant Josep Obrer.

Moltes gràcies!

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This