Benvolgudes famílies,

El passat 25 de novembre la Senyora Laura Rossell, empresària i en representació del FemCat ens va fer una interessantíssima xerrada sobre l’activitat empresarial que ella desenvolupa i sobre emprenedoria. 

En aquesta xerrada, la Senyora Rossel ens va posar exemples del seu dia a dia com a empresària, de la responsabilitat que implica la presa de decisions i de la importància per l’economia que té la capacitat d’emprendre d’una societat.

Amb exemples pràctics i d’una forma molt amena i aclaridora, vam tenir l’oportunitat d’aprendre i de constatar moltes de les veritats que coneixem sobre l’empresa, i també vam veure que, la necessitat d’evolucionar i d’adaptar-se a una realitat molt variable, esdevé fonamental en el tarannà diari d’una entitat.

Els alumnes i professors de cicles formatius del centre volem donar les gràcies al FemCat i a la Senyora Laura Rossell per la seva col·laboració una vegada amb Sant Josep Obrer.

Moltes gràcies!

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This