Recordeu els contes de dracs que ens llegien de petits? No us heu preguntat mai per què treuen foc per la boca? Per què sempre els tocava el paper de dolents als contes? Hi ha alguna dragona protagonista? Tots tenen escates? Existeixen dracs vegetarians, … I porucs? Podem trobar dracs reals avui en dia? On viuen? Què mengen? Com neixen… Podríem fer mil preguntes més per endinsar-nos dins el món màgic i inquietant dels dracs i dragons.

Això mateix és el que han fet els nostres alumnes de P4 en aquest projecte. A partir d’un misteriós missatge hem anat a la recerca dels dracs, ens hem fet preguntes d’allò que sabíem , d’allò que volíem saber i de tot el que hem après durant l’experiència, això si, sempre amb l’ajuda i col·laboració de  les famílies. Hem experimentat, hem imaginat, hem creat i sobretot… ens ho hem passat d’allò més bé. Aquí us deixem un tastet de les imatges més representatives de la mostra feina. Un cop més, gràcies per la vostra col·laboració. Fins aviat!!!

D’altres articles que us poden interessar…

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci, el gran geni.

Leonardo da Vinci és el gran geni de tots els temps. Pintor, escultor, arquitecte, filòsof, científic, inventor… Benvinguts al seu món!

Share This