Recordeu els contes de dracs que ens llegien de petits? No us heu preguntat mai per què treuen foc per la boca? Per què sempre els tocava el paper de dolents als contes? Hi ha alguna dragona protagonista? Tots tenen escates? Existeixen dracs vegetarians, … I porucs? Podem trobar dracs reals avui en dia? On viuen? Què mengen? Com neixen… Podríem fer mil preguntes més per endinsar-nos dins el món màgic i inquietant dels dracs i dragons.

Això mateix és el que han fet els nostres alumnes de P4 en aquest projecte. A partir d’un misteriós missatge hem anat a la recerca dels dracs, ens hem fet preguntes d’allò que sabíem , d’allò que volíem saber i de tot el que hem après durant l’experiència, això si, sempre amb l’ajuda i col·laboració de  les famílies. Hem experimentat, hem imaginat, hem creat i sobretot… ens ho hem passat d’allò més bé. Aquí us deixem un tastet de les imatges més representatives de la mostra feina. Un cop més, gràcies per la vostra col·laboració. Fins aviat!!!

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This