Aquest és el darrer projecte dels alumnes de sisè del curs 20-21.

El treball per projectes es basa en una manera d’aprendre des de la construcció dels aprenentatges fins a la resposta d’aquelles preguntes que s’han plantejat a l’inici del tema i que no en sabíem la resposta.

Un cop han buscat tota la informació sobre els JJOO (què son, quan sorgeixen, per què, quants n’hi ha hagut, quan s’han cancelat, quina alimentació han de tenir els esportistes, etc) , s’han centrat en Europa i han anat descobrint tota la part física i política que correspon al nostre continent.

Hem d’afegir la part plàstica amb diferents referències a la torxa olímpica i a les anelles i, per finalitzar, han realitzat uns ninots amb paper d’al·lumini triant els diferents esports que més han agradat o més han interessat a cada grup de treball. També han realitzat uns “mini jocs olímpics” en Ed.Física i curses a natació. S’han tornat uns grans esportistes i grans coneixedors de tot aquest esdeveniment i les repercusions a nivell mundial.

Bona feina!

D’altres articles que us poden interessar…

FESTA FINAL D’ETAPA P5

FESTA FINAL D’ETAPA P5

Moltes gràcies per compartir tres anys plens d’experiències i emocions que sempre portarem en el nostre cor !!!

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Un any més i com és tradició a la nostra escola, arriba el final de curs i els mestres d’Educació Física preparen amb els seus alumnes el festival del Sagrat Cor. 

Share This