A finals del trimestre passat, els alumnes i tutors de 3r d’ESO vam anar al Barri Gòtic de Barcelona durant el matí.

La sortida va començar a les 8h quan vàrem sortir de l’escola per agafar el metro a la parada de Pubilla Cases. Primerament, vam baixar a Diagonal per fer transbord. Seguidament, a la parada de Plaça Catalunya. Des d’allà vam anar caminant fins a la Catedral de Barcelona, on vam tenir una estona per esmorzar  i temps lliure. Després d’unes quantes fotografies, els guies ens van venir a buscar i va començar la visita.

Per començar, el museu de Pia Almoina, situat al costat de la Catedral. Vam aprendre i recordar diferents coses de les Esglésies, del estil romànic i del gòtic i diverses escenes de la vida de Jesús. Per continuar, la Catedral de Barcelona, on vam veure parts com el cor o la Cripta de Santa Eulàlia, de qui ens explicaren moltíssimes anècdotes de la seva vida, de les coses que va fer i de tot el que va lluitar. Al pati interior hi ha tretze oques representant els anys amb els que va morir. Aquí, es van fer unes activitats del desplegable i vam resoldre els darrers dubtes.

Per últim, després d’un descans per menjar, vam emprendre camí cap a Santa Maria del Mar. Allà, tot seguit de la explicació, de les dades i l’estructura de l’Església va succeir un fet una mica estrany. Vam presenciar el començament de la cerimònia d’un casament!

Va estar una sortida molt interesant, entretinguda i una mica curiosa!

Laia Aguilar, 3r C d’ESO

 

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This