Benvinguts a l’actualitat de l’ESO !!

El dia 8 d’octubre vam fer una sortida amb l’escola a Montblanc. En arribar vam esmorçar a una plaça situada als afores de la muralla. Més tard van arribar els guies per fer-nos una visita pel poble.

Ens van portar pels llocs més representatius de la vila, entre ells el carrer Major, el portal de Sant Jordi i l’església de Santa Maria i de Sant Miquel. També vam pujar a una de les torres on es veia tot Montblanc.

La visita va durar aproximadament dues hores i en acabar vam disposar de temps lliure per a dinar i veure la resta del poble. A les 15:30 havíem de tornar a la plaça principal per agafar els autocars destí l’Hospitalet.

L’excursió la vam trobar molt divertida i ens va agradar el lloc, ja que vam conèixer la cultura i la història de Montblanc.

Najwa Montes i Marina Rodríguez

Alumnes de 3r A d’ESO.

D’altres articles que us poden interessar…

Notícies  de P.5

Notícies de P.5

EDICIÓ ESPECIAL TELENOTÍCIES REPORTERS DE P5.
No us podeu perdre les novetats respecte al que succeeix a l’Hospitalet de Llobregat en temps de confinament.
Els nostres reporters de P5 estan al carrer informant-nos de l’actualitat en directe.

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

EL MÓN MÀGIC DE GAUDÍ A P3

Els nens i nenes de P3 han gaudit molt descobrint a l’Antoni Gaudí i volen compartir amb vosaltres algunes de les creacions que han fet!!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga a tercer!

Ens iniciem en Ioga amb diferents assanes com el gat, el gos o la serp. Aquestes postures són ideals per evitar el mal d’esquena. Ens acompanyes?

Share This