El passat de 18 novembre els alumnes de 1r de Gestió administrativa del Sant Josep Obrer van realitzar una sortida pels carrers de Barcelona acompanyats pel professor Ramon Colet i jo mateix. En concret, vam dividir en dos el grup classe: uns van anar a la Diputació de Barcelona i els altres a la Ciutadella (al Parlament de Catalunya) com punts de partida de l’activitat.

L’objectiu no era altre que anar visitant els diferents edificis de les entitats públiques locals, autonòmiques, estatals i europees. A cada lloc on arribaven havien de fer una prova, ben variada: des de l’elaboració d’un vídeo, passant per esbrinar l’ocupació anterior de l’actual alcadessa de Barcelona, fins a indicar el nom de l’actual president de Catalunya i la seva edat, per posar alguns exemples. 

Les sensacions i percepcions dels alumnes foren d’allò més positives, atès que no només van conèixer els diversos edificis que acullen les institucions, sinó que també van descobrir dades dels seus representants que desconeixien fins al moment. Per tant: objectiu acomplert! 

Esperem que totes les sortides del curs siguin igual de profitoses i que els alumnes de Gestió puguin continuar coneixent la nostra societat actual i els seus representants sobre el terreny.

Ernest Casa

Professor de Gestió Administrativa

D’altres articles que us poden interessar…

Share This