Famílies, després d’uns quants anys, hem pogut fer la primera sortideta del curs. No sabeu quina il·lusió ens feia! Estaven súper emocionants!

Aprofitant que a PROJECTES estem treballant el nostre barri hem anat a uns dels espais públics que tenim a prop de l’escola, EL PARC DELS ÀNECS.

Durant el trajecte hem anat observant com són els carrers de l’Hospitalet, els edificis, les botigues, els edificis públics i quins transports podem trobar, ja que hem de resoldre uns quants dubtes que ens estan sorgint durant el nostre projecte, per poder fer el producte final.

Per anar al parc hem anat acompanyats de tres monitors, els quals ens han preparat diferents activitats durant tot el matí. Han sigut molt entretingudes, divertides i hem après moltes coses, com per exemple:

  • Quins elements formen part del parc.
  • On poden posar els nius els ocells.
  • Quines parts té un arbre.
  • Quines accions podem fer al parc i quines no.

Un cop acabades les activitats, hem fet un petit descans per dinar.

Arribada la tarda, hem tingut temps lliure per jugar. Alguns jugaven a futbol, d’altres al sorral, d’altres es tiraven pel tobogan, pujaven als gronxadors….

S’ho han passat genial! Això si, hem acabat molt cansats.

A continuació, us posarem un petit vídeo amb algunes fotos de la sortida.

Esperem que us agradi.

PD: Ja estem desitjant que arribi el segon trimestre per anar a la següent excursió.

 

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This