El Nadal és una època molt assenyalada al nostre calendari: família, regals, àpats, festa, llums, pessebre, el nen Jesús … Però, que passa amb les persones que no tenen aliments ni la possibilitat de rebre regals ?

Els nois i noies que estudien Cicles Formatius de Grau Mitjà al col·legi Sant Josep Obrer de L’Hospitalet de Llobregat ho tenen present. I han volgut donar una resposta d’esperança. Juntament amb Càritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de l’Hospitalet han recollit diners, voluntàriament, per poder comprar regals pel als avis del nostre barri dins de la campanya “Aquest Nadal confia”. 

Estem segurs que aquesta campanya ajuda a créixer als nostres alumnes en humanitat  i en confiar en la força de la solidaritat com a eina per pal·liar la difícil situació que estan passant llars del nostre voltant. 

Com sempre, moltes gràcies per la vostra col·laboració !

Departament d’empresa

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This