El Nadal és una època molt assenyalada al nostre calendari: família, regals, àpats, festa, llums, pessebre, el nen Jesús … Però, que passa amb les persones que no tenen aliments ni la possibilitat de rebre regals ?

Els nois i noies que estudien Cicles Formatius de Grau Mitjà al col·legi Sant Josep Obrer de L’Hospitalet de Llobregat ho tenen present. I han volgut donar una resposta d’esperança. Juntament amb Càritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de l’Hospitalet han recollit diners, voluntàriament, per poder comprar regals pel als avis del nostre barri dins de la campanya “Aquest Nadal confia”. 

Estem segurs que aquesta campanya ajuda a créixer als nostres alumnes en humanitat  i en confiar en la força de la solidaritat com a eina per pal·liar la difícil situació que estan passant llars del nostre voltant. 

Com sempre, moltes gràcies per la vostra col·laboració !

Departament d’empresa

 

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Share This