Setmana Solidària 2019

Del 8 al 12 d'abril de 2019

Participeu-hi, ajudeu-nos a ajudar!!!

#SjoSempreSolidaris

 

Benvinguts a l’espai del nostre web que dediquem a la Setmana Solidària, moltes gràcies per la vostra visita!!

Les nostres Germanes treballen de valent per tal de portar el màxim de recursos a les seves missions, missions en les que desenvolupen una grandíssima tasca humanitària, sempre inspirades en l’esperit del Pare Fundador, en Joan Collell.

Ell és qui ens va ensenyar a ajudar els més desfavorits, ens va ensenyar a estar a prop dels nens i nenes, sempre, i si aquests nens i nenes tenen necessitats, encara més esforç hi hem de posar. Les nostres Germanes son les que millor coneixen i viuen el missatge de Joan Collel, però sempre ens contagien aquest esperit, aquestes ganes d’ajudar a qui ho necessita.

Per tal d’ajudar-les en aquesta obra, la nostra escola organitza dos esdeveniments en els que hi posem moltes ganes i il·lusió, el Mercat Solidari i l’Esmorzar Solidari. El Mercat serà obert a tothom els dies 9,10 i 11 d’abril de les 17:00 a les 18:00h, i l’esmorzar el celebrem alumnes i professors el darrer dia de la Setmana Solidària a l’hora del pati.

Per cert, voleu conèixer amb detall aquesta meravellosa obra?? Doncs ho teniu ben fàcil, només heu de visitar el web de la Congregació de les Serventes del Sagrat Cor de Jesús. Feu clic al botó que teniu a continuació.

A continuació, us proposem que feu un cop d’ull a aquest vídeo que ens han preparat les Germanes, en el qual ens expliquen la seva tasca i ens conviden a participar en aquesta Setmana Solidària de la que tan orgullosos ens sentim a la nostra escola.

Tan bon punt anem celebrant aquesta important setmana per a nosaltres, trobareu en aquest mateix espai els reculls de fotos i vídeos que en farem.

Ah, una coseta més…MOLTES GRÀCIES de nou per la vostra visita, us hi esperem!!!

Els articles als nostres Blogs sobre la Setmana Solidària

#SjoSempreSolidaris

 

Galeria de fotos i vídeos del Mercat i de l’Esmorzar solidaris!!

#SjoSempreSolidaris

 

Gràcies per ajudar-nos a ajudar, ens hi retrobem en l’edició 2020 !!!

#SjoSempreSolidaris

 

Share This