Hola famílies, 

Aquesta setmana la nostra escola s’ha adherit a la vaga general convocada a tot el món per salvar el planeta. Del 23 al 27 de setembre hem fet diferents activitats per conscienciar a tots els nens i nenes del problema que està patint el nostre planeta Terra i de quines petites actuacions podem anar realitzant per salvar-ho. 

Avui, divendres 27 hem sortit tots al pati vestits de color verd, amb “les nostres pancartes” i llegint aquest manifest:

“Nosaltres, els alumnes i mestres de Sant Josep Obrer, volem unir-nos als nens i als grans de tot el món perquè també estem preocupats pel nostre planeta. Nosaltres som el futur de la humanitat i no estem d’acord amb els grans que contaminen la Terra.

És injust!

La contaminació i el consum de recursos que s’està fent és un problema. El problema més greu de la nostra vida. I si nosaltres podem fer que el nostre cole sigui sostenible: reciclant paper, generant menys residus o utilitzant els contenidors de reciclatge, no ens sembla just que els grans, els que manen, no facin coses per cuidar el medi ambient. 

La contaminació està fent malbé el planeta. El planeta que ens han deixat els nostres avis i el que volem deixar als nostres fills i néts. Si ens posem tots a col·laborar, podem tornar a tenir un planeta com el que ens expliquen els més grans, de camps florits, boscos verds, i muntanyes nevades. Els que manen ens estan fallant, i els més petits els demanem que deixin de fer-ho. Que no es gastin la gran herència que ens van deixar els avis; un planeta habitable.

Nosaltres farem la nostra part, cuidant l’escola i nostre voltant, però els que manen també s’han de posar a treballar per arribar on nosaltres no podem amb lleis i polítiques que cuidin el nostre planeta.

Visca el planeta Terra!”

 

D’altres articles que us poden interessar…

#TotAniràBé

#TotAniràBé

Un nou vídeo, aquest cop de part de tot el professorat d’ESO, Batxillerat i Cicles!!!

TOT ANIRÀ BÉ!

TOT ANIRÀ BÉ!

Us deixem aquest video per a què no us oblideu de nosaltres, us estimem i aviat tornarem a estar junts!

Share This