Hola de nou,

Els nens i nenes de primer us volem explicar el projecte que hem estat fent durant el segon trimestre.

Com segur que ja sabeu, hem estat treballant EL COS HUMÀ, a partir de la pregunta:

“Què passa en el nostre cos quan ens llencen una pilota i l’agafem o intentem agafar-la?”

Iniciàvem el nostre projecte donant possibles respostes a la pregunta, però no acabàvem de trobar quina era la resposta més encertada, llavors ens vam posar mans a l’obra. Comencem fent un racó amb tot tipus de material que pogués ajudar-nos: contes, imatges, vídeos, jocs… Vam visitar el laboratori de l’escola on hi havien exposats diferents òrgans i parts del cos. Amb les tables, vam fer recollida de dades sobre l’esquelet, el cervell i  gràcies a l’ajuda de les famílies vam elaborar una racons sobre els sentits molt divertits.

A mesura que avançàvem en la nostra investigació, cada cop estava més a prop la resposta a la nostra pregunta. Fins que va arribar el dia que vam conèixer quin era el procediment que feia el nostre cos per aconseguir agafar la pilota o intentar-ho. 

Per acabar el nostre projecte vam elaborar uns LAPBOOKS on vam posar totes les coses que havíem après. Ara ja només ens queda anar d’excursió on posarem a prova ELS 5 SENTITS.

Les nostres senyoretes han fet un vídeo on podreu veure tot els procés.

Adéu, adéu!

 

D’altres articles que us poden interessar…

Taller d’higiene bucodental a P4

Les nenes i nens de P4 han gaudit d’un divertit taller d’higiene bucodental que els ha agradat molt . Hem après que les nostres dents són molt importants i les hem de cuidar molt bé!!