Ja s’acaba el curs i els nens i nenes de P5 hem anat a fer una activitat a la granja “Aventura Park”. Quan hem arribat, després d’esmorzar i agafar forces, ens hem dividit en grups i els monitors ens han fet un joc de pistes per aconseguir un tresor. Cada pista ens ha portat a fer un recorregut diferent, tots han estat molt xulos I divertits. Hem anat a visitar els animals que tenen en aquest granja, li hem donat menjar a les cabretes, a les gallines… També hem anat a l’hort, allà ens han ensenyat a plantar un enciam que ens l’han deixat emportar cap a casa per a que el cuidem i quan creixi ens poguem fer una bona amanida. I l’últim recorregut era un circuit amb ponts de mico que acabava amb una tirolina. Al final hem trobat el tresor que tenia piruletes per a tots els nens i nenes. Ha estat genial i superdivertit!!

Aquí us deixem un recull de fotos!!!

D’altres articles que us poden interessar…

Xerrada sobre la Creu Roja

Xerrada sobre la Creu Roja

L’alumnat de segon curs de Gestió Administrativa assisteix a una xerrada sobre la Creu Roja, impartida per l’ex-alumna Irene Naharro

Nadal 2019 a Educació Infantil

Nadal 2019 a Educació Infantil

Els petits de l’escola han celebrat el Nadal a l’escola amb molta il·lusió i gaudint de la visita dels Reis Mags, de les Nadales i de la sorpresa que ens va portar el Tió.

El món de Miró a p4

El món de Miró a p4

Les nenes i nens de P4 ens convertim en petits artistes endinsant-nos en el món màgic de Miró. Hem gaudit molt realitzant aquesta experiència!!!

Share This