La història sempre ha estat una assignatura apassionant, i com més ens acostem a la nostra era, més perquè ens ajuda a entendre d’on venim i per què les coses són d’una manera o una altra. A sisè hem treballat la Història moderna en tots els seus vessants polític, social, econòmic i artístic.

La Història moderna (S.XV – S.XVI) se’ns mostra en contraposició amb el pensament medieval en què tot girava entorn de Déu i de la religió, amb l’aparició de l’Humanisme que va convertir l’ésser humà i la seva capacitat de pensar i raonar en el centre dels seus interessos (antropocentrisme).  Els humanistes es van inspirar en l’Antiguitat clàssicaEl mètode d’estudi humanista es basava en l’observació de la naturalesa i l’ús de la raó.

El nostre objecte d’estudi ha estat veure com El passat condiciona el nostre present i per això hem treballat els diferents continguts que ens han apropat a conèixer i poder reconèixer els fets que van marcar aquest període.

Finalment els nois i les noies de sisè han fet un joc Connecta sobre la història aprofitant el que ja sabíem de com funcionen els corrents elèctrics. Si voleu aprendre o refrescar-vos la memòria, passeu-vos per les classes de sisè i us deixarem els jocs que han fet.

Repte aconseguit!

D’altres articles que us poden interessar…

Share This