Els alumnes de 2n ESO van treballar el tema de les energies renovables per projectes. Cada grup va haver d’explicar com es produeix i com arriba a les nostres cases un tipus d’energia neta. Els equips de 4 o 5 membres van dissenyar i construir una maqueta feta amb materials reciclats, per poder explicar (amb el suport multimèdia d’una presentació de PowerPoint) el funcionament de cada central energètica.

Amb aquest material, van sortir a la pissarra per exposar i explicar l’energia treballada a la resta de companys/es de classe i van haver de fer un PowerPoint de totes les energies per respondre les preguntes d’un qüestionari de totes elles.

Després van fer una altra presentació multimèdia de les energies no renovables i finalment, amb tot el que van aprendre, van fer un test per veure el grau de coneixements que han assolit sobre totes les energies de què disposem actualment.

D’altres articles que us poden interessar…

P3 DESCOBREIX ELS TRESORS DEL FONS DEL MAR

P3 DESCOBREIX ELS TRESORS DEL FONS DEL MAR

Us imagineu un viatge al fons del mar? Les nenes i nens de P3 us convidem a submergir-vos amb nosaltres per conèixer els seus tesors, en especial el cavallet de mar.

Share This