El temps passa per a tots, els dies, setmanes, mesos, anys… a vegades més de pressa del que ens agradaria.
Els nens i nenes de 2n hem après moltes coses sobre el pas del temps, de les etapes que formen la nostra vida fins a arribar a la vellesa. I en concret ha estat en aquesta etapa a on ens hem volgut aturar.
Hem conegut de més a prop els nostres avis i àvies, com eren quan eren petits com nosaltres. Hem vist com eren les seves cases i carrers, les escoles, les joguines que tenien, a què jugaven, quina cançó els hi agradava cantar, com eren els transports de la seva època i un munt de coses molt interessants.
I com a punt final del nostre projecte hem fet un recull d’objectes antics: radiocassets, nines, cartes, llibres, figures, càmeres de fotos, mòbils, monedes, bitllets, roba, … Tot per a fer el nostre petit museu. A continuació us deixem el vídeo a on podreu veure tot el que hem muntat i veient-lo pugueu emocionar i transportar-vos a èpoques passades.
Estem segures que us agradarà, ja que tots els nens i nenes han posat molta il·lusió en aquest projecte.

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This