Hola, famílies!!!

S’ha acabat el curs, però nosaltres no ens podíem acomiadar de vosaltres sense abans ensenyar-vos un vídeo molt maco amb un gran recull de fotografies fetes al llarg del projecte que hem fet els nens i nenes de P4.

Us expliquem… tot va començar quan ens vam trobar al costat del drac de Sant Jordi una carta escrita per una senyora dragona a on ens explicava molt amoïnada que havia perdut el seu ou de drac, l’ou del seu fillet/a. Nosaltres no ens ho vam pensar gaire i ens vam posar a buscar per tota l’escola el seu ou i vam tenir la sort de trobar-lo a les nostres classes. Seguidament vam pensar a fer-li una carta a la senyora dragona tranquil·litzant-la i declarant-li que havíem descobert el seu estimat ou i que el cuidaríem com si fos nostre… i així ho hem estat fent al llarg de tot aquest temps. De l’ou va néixer un bonic i petit drac que hem estimat i cuidat molt!

Hem estat investigant molt sobre els dracs, si existeixen de veritat, a on viuen, que mengen, quines són les parts del seu cos… així que si algú vol saber més coses sobre aquests animals tan fantàstics només cal que ens ho preguntin a nosaltres, els nens i nenes de P4.

I ara si, us deixem un vídeo molt divertit que esperem que us agradi molt.

Molts petonets i molt bon estiu a tots i totes!!!

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This