Qui som

La nostra adreça web és: https://www.stjosep.org.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

La nostra pàgina web no admet comentaris. Si es vol fer qualsevol comentari es poden utilitzar les diferents pàgines de xarxes socials del col·legi.

Aportacions

Quan els editors creen entrades a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Com es poden desactivar les galetes?

Si ho desitgeu, podeu configurar el vostre navegador per a què no permeti la instal·lació de galetes o que les esborri cada cop que tanqueu el navegador. Aquesta configuració es pot modificar seguint les indicacions següents:

Si utilitzeu Microsoft Internet Explorer, en l’opció de menú Eines> Opcions d’Internet> Privadesa.
Si utilitzeu Firefox, en l’opció de menú Eines> Opcions> Privadesa.
Si utilitzeu Google Chrome, en l’opció de menú Configuració> Privadesa.
Si utilitzeu Safari, en l’opció de menú Edició>Preferències> Privadesa.
Us recordem que sempre podeu fer ús de la secció “Ajuda” que es troba en la barra d’eines de la majoria de navegadors per a obtenir més informació de com modificar els ajustaments del vostre navegador.

Cal indicar que molts navegadors porten incorporat un mode de navegació “privat” mitjançant el qual, quan es tanca el navegador, s’esborra tota la informació que s’hagi pogut desar en el vostre terminal durant la navegació, per exemple, les galetes. En funció de quin navegador estigueu utilitzant, aquest mode de navegació rep diferents noms. Per als navegadors més comuns s’anomena:

Internet Explorer: navegació InPrivate.
FireFox: navegació privada.
Google Chrome: navegació d’incògnit.
Safari: navegació privada.
Per a conèixer com activar aquest mode de navegació, li recomanem que es dirigeixi a la secció d’ajuda del vostre navegador.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estès visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vostè, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les nostres dades amb ningú.

Quant de temps retenim les dades

No admetem comentaris i les dades proporcionades a través dels formularis no són incorporades a cap base de dades corporativa, però poden quedar temporalment emmagatzemades als fitxers del correus dels dispositius emprats per llegir-lo. En general els correus generats son esborrats un cop s’han contestat.

En el cas dels missatges de sol·licitud de feina, aquests es redirigeixen al compte borsatreball@stjosep.org i es mantenen durant un curs lectiu. Qualsevol persona pot demanar que esborrem la seva informació de la nostra borsa de treball utilitzant el mateix formulari web de contacte.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

No disposem de comentaris de visitants i no compartim les dades dels formularis de contacte.

Informació de contacte

correu@stjosep.org

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

En compliment de nostra obligació de mantenir en secret les dades de caràcter personal recollits així como del nostre deure de custòdia, ens comprometem a adoptar las mesures de seguretat necessàries para evitar la seva modificació, alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix el RGPD.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Les dades demanades en els formularis del Lloc Web son, de forma general, obligatoris (si no s’indica el contrari) per complir amb les finalitats establertes.

Por aquesta raó, si no es faciliten les dades esmentades o aquestes no són correctes no podrem pendre-les en consideració.

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

Els usuaris amb rang d’Administrador i Gestors i d’Editors pertanyen al Departament Web del Col·legi i les seves dades es mantindran en el sistema mentre romanguin en aquest Departament.

Extensió: Smush

Nota: Smush no interactua amb els usuaris finals del teu lloc web. L’única opció d’entrada de Smush és només una subscripció a un butlletí de notícies per als administradors del lloc. Si vols notificar als teus usuaris sobre la teva política de privadesa, pots utilitzar la informació següent.

Smush envia imatges als servidors de WPMU DEV per optimitzar-les per a ús web. Això inclou la transferència de dades EXIF. Les dades EXIF es retiraran o es tornaran tal i com siguin. No s’emmagatzemen als servidors de WPMU DEV.

Smush utilitza la CDN (Content Delivery Network: xarxa de lliurament de contingut) de Stackpath. Stackpath pot emmagatzemar informació del registre web dels visitants del lloc, inclosos IPs, agent d’usuari, referent, ubicació i informació d’ISP dels visitants del lloc durant 7 dies. Els arxius i imatges servits per la CDN es poden emmagatzemar i enviar des de països que no són el teu. La política de privadesa de Stackpath es pot trobar aquí.

Smush usa un servei d’e-mail de tercers (Drip) per enviar correus electrònics informatius a l’administrador del lloc. L’adreça de correu electrònic de l’administrador es enviada a Drip i una galeta es configurada per aquest servei. Drip només emmagatzema l’informació de l’administrador.

Share This