Als nens i nenes de P5 ens ha encantat fer d’investigadors i per això hem volgut continuar-ho fent.  Aquests dos últims mesos hem après moltes coses sobre Pablo Ruíz Picasso. Aquest pintor no el coneixíem gaire però entre tots hem après molt. Hem anat passant per totes les etapes de la seva vida, la blava, la rosa, la cubista,  la de les guerres, la realista…. i de totes hem fet coses xulíssimes. Hem pintat quadres, hem fet col·lage, hem buscat figures geomètriques en les seves obres, hem representat el Guernica al pati entre tota la classe, hem fet ceràmica i…..també hem pintat una samarreta.

Per a que veieu què hem fet, us deixem un recull de fotos. Segur que us encantaran 🙂

D’altres articles que us poden interessar…

Xerrada sobre la Creu Roja

Xerrada sobre la Creu Roja

L’alumnat de segon curs de Gestió Administrativa assisteix a una xerrada sobre la Creu Roja, impartida per l’ex-alumna Irene Naharro

Nadal 2019 a Educació Infantil

Nadal 2019 a Educació Infantil

Els petits de l’escola han celebrat el Nadal a l’escola amb molta il·lusió i gaudint de la visita dels Reis Mags, de les Nadales i de la sorpresa que ens va portar el Tió.

El món de Miró a p4

El món de Miró a p4

Les nenes i nens de P4 ens convertim en petits artistes endinsant-nos en el món màgic de Miró. Hem gaudit molt realitzant aquesta experiència!!!

Share This