educació infantil

P5 – Balenes, Dofins i Taurons

És un curs de consolidació d’hàbits i continguts i un impuls cap a l’Educació Primària.

Leptoescriptura

A la nostra escola el viatge per la lectoescriptura s’inicia a P3, ampliant-se a P4 i aprofundint a P5 on els més grans de la nostra etapa es converteixen en petits lectors.

Pantalles interactives

A infantil disposem de la darrera tecnología en pantalles interactives. Els nens i nenes poden dibuixar directament a la pantalla fent servir els seus dits.

Desenvolupament

Aquesta etapa té com a finalitat incidir en el procés de creixement, maduració i desenvolupament personal, físic, social i intel·lectual dels infants, fent especial atenció a la seva diversitat.

Aprenentatge

Una de les metodologies emprades a la nostra escola és el treball per projectes que fa que els nens i les nenes siguin més autònoms i aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts i d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics i extreure les seves pròpies conclusions.

Anglès

Des de P3 els nostres alumnes es familiaritzen amb la llengua anglesa mitjançant contes, cançons, jocs… A través de la psicomotricitat aprenen, a més a més, vocabulari, consignes…

i

Blog

I.5 Vista la fundació CRAM

I.5 Vista la fundació CRAM

Els nens i nenes d’I5 visitem la Fundació Cram, entitat sense ànim de lucre dedicada a la cura i a la recuperació d’animals marins.

LA TARDOR A P5

LA TARDOR A P5

La Tardor ha arribat a p5 i els nens i nenes hem gaudit molt fent un tastet dels fruits d’ aquesta estació i també hem fet una visita al mercat per comprar els ingredients per fer panellets a l’escola.

Aniversaris de P5

Aniversaris de P5

Comencem la primera celebració d’aniversaris amb els nens i nenes nascuts a l’agost i al setembre!!

FINAL D’ETAPA P5 21-22

FINAL D’ETAPA P5 21-22

Ha arribat el moment que els alumnes de p5 han de seguir el seu camí, així que molta il·lusió en aquesta nova etapa !
Us trobarem molt a faltar i us portarem sempre al nostre cor !!!

Aniversaris p5 mes de Maig

Aniversaris p5 mes de Maig

Quina il·lusió tornar a celebrar els aniversaris dels nens i de les nenes de p5 del mes de Maig. Esperem us agradin molt les fotos. Una forta abraçada famílies !!!

Share This