Famílies i amics,

El passat divendres, 14 de Juny , les nenes i nens de P4 vam anar a visitar l’espai rural ” El Xaragall” a Llinars el Vallès. Un entorn ple d’arbres, de natura , de joc i diversió. Aprofitant que estem treballant el projecte de ” Les plantes carnívores” a l’escola, hem volgut estirar més del fil i hem volgut conèixer més tipus de plantes.

En aquest cas hem treballat amb plantes aromàtiques:  l’espígol, el romaní, la  farigola,la menta…  hem après que podem treure molt de profit d’aquestes plantes: Fer sabó, colònies, infusions, bossetes d’olor…Després de  recollir  unes quantes  plantes, vam realitzar el taller de les bosses d’olor .

Com que ja començàvem a tenir gana,  vam  dinar i després de fer un tomb per la muntanya i veure diferents animals ,  vam gaudir del joc lliure en un espai tan acollidor com aquell. Us deixem un tastet de fotos del dia. Fins aviat!!!

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

Una visita virtual molt especial a 2n E.P.

Una visita virtual molt especial a 2n E.P.

Als nens i nenes de 2n ens encanta llegir llibres i en especial el de la Cira. Ens agrada tant que teníem moltes ganes de descobrir més coses sobre la seva vida. I com ja és habitual per aquestes dates el senyor Josep Gòrriz, el creador de la...

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Share This