educació infantil

P4 – Elefants, Girafes i Lleons

Les nenes i nensde P4 continuem aquesta aventura iniciada a P3 endintsant-nos en nous aprenentatges.

Racons

El treball per racons és una proposta metodològica que proposa delimitar, dintre de l’aula, diferents espais on els nostres alumnes puguin realitzar de manera simultània diferents activitats de tipus cognitiu,manipulatiu i simbòlic.

Pantalles interactives

A infantil disposem de la darrera tecnología en pantalles interactives. Els nens i nenes poden dibuixar directament a la pantalla fent servir els seus dit

Desenvolupament

Aquesta etapa té com a finalitat incidir en el procés de creixement, maduració i desenvolupament personal, físic, social i intel·lectual dels infants, fent especial atenció a la seva diversitat.

Aprenentatge

Una de les metodologies emprades a la nostra escola és el treball per projectes que fa que els nens i les nenes siguin més autònoms i aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts i d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics i extreure les seves pròpies conclusions.

Anglès

Des de P3 els nostres alumnes es familiaritzen amb la llengua anglesa mitjançant contes, cançons, jocs… A través de la psicomotricitat aprenen, a més a més, vocabulari, consignes…

i

Blog

 

Aniversaris de Maig a P4

Aniversaris de Maig a P4

Els nens i nenes de P4 hem celebrat l’aniversari dels companys que han fet 5 anys al llarg del mes de maig.

Excursió de P4 al Xaragall

Excursió de P4 al Xaragall

Els nens i nenes de P4 vam anar d’excursió al Xaragall a fer bosses d’olor amb plantes aromàtiques.

Share This