educació infantil

P3-Bruixes, Follets i Fades

El curs de P3 significa començar un nou camí pels més menuts de l’escola.

Adaptació

Per facilitar la relació personal de cada nen amb el seu mestre, i per ajudar-lo a establir uns punts de referència clars respecte a l’espai físic, a les normes d’actuació i de relació a la classe, la nostra escola opta per fer un període d’adaptació, d’aquesta forma els nens prenen contacte amb l’escola d’una manera agradable.

Pantalles interactives

A infantil disposem de la darrera tecnologia en pantalles interactives. Els nens i nenes poden experimentar directament a la pantalla fent servir els seus dits.

Desenvolupament

Aquesta etapa té com a finalitat incidir en el procés de creixement, maduració i desenvolupament personal, físic, social i intel·lectual dels infants, fent especial atenció a la seva diversitat.

Aprenentatge

Una de les metodologies emprades a la nostra escola és el treball per projectes que fa que els nens i les nenes siguin més autònoms i aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts, d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics i extreure les seves pròpies conclusions.

Anglès

Des de P3 els nostres alumnes es familiaritzen amb la llengua anglesa mitjançant contes, cançons, jocs… A través de la psicomotricitat aprenen, a més a més, vocabulari, consignes…

Calendari

 

23

Novembre

Bruixes, follets i fades al bosc.

Anirem a Can Pou, a Sant Pere de Vilamajor.

Més informació

Sigueu puntuals.

12

Setembre

Inici de les classes en horari complet.

de 9 a 13 i de 15 a 17h.

Més informació
Es prega la màxima puntualitat.

23

Octubre

Sortida del primer trimestre

Els alumnes de P3 aniran a Can Pou (Sant Pere de Vilamajor)

Més informació

Sortida a les 9:15 horas

i

Blog

 

EXCURSIÓ DE P3 A LA GRANJA

Aquí us deixem un recull de fotos d’aquest dia tan especial que hem passat a la granja d’en Jepet, desitgem que us agradi.

ELS NENS DE P3 ENS FEM GRANS

A P3 seguim creixent dia a dia. A continuació en els següents videos us mostrem com ho fem. Esperem que us agradi. Una abraçada i petonets per a tothom! Les mestres de P3

Fruits de la Tardors a P3

Els nens de P3 hem experimentat amb els fruits típics de la tardor. Els hem observat, olorat, tocat… i com no podia ser d’una altra manera, els hem tastat!!! Mmmmmm, què bons!!!

EXCURSIÓ DE P3

Els alumnes de P3 han gaudit de la seva primera excursió, tot un esdeveniment que ha esdevingut màgic i divertit !!