educació infantil

P3-Bruixes, Follets i Fades

El curs de P3 significa començar un nou camí pels més menuts de l’escola.

Adaptació

Per facilitar la relació personal de cada nen amb el seu mestre, i per ajudar-lo a establir uns punts de referència clars respecte a l’espai físic, a les normes d’actuació i de relació a la classe, la nostra escola opta per fer un període d’adaptació, d’aquesta forma els nens prenen contacte amb l’escola d’una manera agradable.

Pantalles interactives

A infantil disposem de la darrera tecnologia en pantalles interactives. Els nens i nenes poden experimentar directament a la pantalla fent servir els seus dits.

Desenvolupament

Aquesta etapa té com a finalitat incidir en el procés de creixement, maduració i desenvolupament personal, físic, social i intel·lectual dels infants, fent especial atenció a la seva diversitat.

Aprenentatge

Una de les metodologies emprades a la nostra escola és el treball per projectes que fa que els nens i les nenes siguin més autònoms i aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts, d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics i extreure les seves pròpies conclusions.

Anglès

Des de P3 els nostres alumnes es familiaritzen amb la llengua anglesa mitjançant contes, cançons, jocs… A través de la psicomotricitat aprenen, a més a més, vocabulari, consignes…

i

Blog

 

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

I3 visita Can Pou

I3 visita Can Pou

Ens nens i nenes d’I3 hem anat d’excursió a la masia de Can Pou!!

Aniversaris d’agost i setembre A P3

Aniversaris d’agost i setembre A P3

Iniciem el curs celebrant els aniversaris d’agost i setembre dels més petits i petites de l’escola. Una primera festeta que han gaudit molt!!!!

Aniversaris de maig, juny i juliol a P3

Aniversaris de maig, juny i juliol a P3

I arriba la traca final d’aniversaris!!! Ja hem completat el cicle i acabem celebrant els aniversaris de maig, juny i juliol a P3. Hem gaudit molt creixent junts!!!

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Aniversaris d’abril a P3

Aniversaris d’abril a P3

Celebrem el mes d’abril amb els nens i les nenes dels follets!!! Un cop més, ens ho passem genial compartint moments.

Share This