educació infantil

P3-Bruixes, Follets i Fades

El curs de P3 significa començar un nou camí pels més menuts de l’escola.

Adaptació

Per facilitar la relació personal de cada nen amb el seu mestre, i per ajudar-lo a establir uns punts de referència clars respecte a l’espai físic, a les normes d’actuació i de relació a la classe, la nostra escola opta per fer un període d’adaptació, d’aquesta forma els nens prenen contacte amb l’escola d’una manera agradable.

Pantalles interactives

A infantil disposem de la darrera tecnologia en pantalles interactives. Els nens i nenes poden experimentar directament a la pantalla fent servir els seus dits.

Desenvolupament

Aquesta etapa té com a finalitat incidir en el procés de creixement, maduració i desenvolupament personal, físic, social i intel·lectual dels infants, fent especial atenció a la seva diversitat.

Aprenentatge

Una de les metodologies emprades a la nostra escola és el treball per projectes que fa que els nens i les nenes siguin més autònoms i aprenguin a pensar per ells mateixos, a investigar, a aprendre dels seus errors i dels seus encerts, d’aquesta manera també a aprendre a ser crítics i extreure les seves pròpies conclusions.

Anglès

Des de P3 els nostres alumnes es familiaritzen amb la llengua anglesa mitjançant contes, cançons, jocs… A través de la psicomotricitat aprenen, a més a més, vocabulari, consignes…

Calendari

 

23

Novembre

Bruixes, follets i fades al bosc.

Anirem a Can Pou, a Sant Pere de Vilamajor.

Més informació

Sigueu puntuals.

12

Setembre

Inici de les classes en horari complet.

de 9 a 13 i de 15 a 17h.

Més informació
Es prega la màxima puntualitat.

23

Octubre

Sortida del primer trimestre

Els alumnes de P3 aniran a Can Pou (Sant Pere de Vilamajor)

Més informació

Sortida a les 9:15 horas

i

Blog

 

EXCURSIÓ DE P3 A LA GRANJA

Aquí us deixem un recull de fotos d’aquest dia tan especial que hem passat a la granja d’en Jepet, desitgem que us agradi.