Us imagineu poder viatjar al fons del mar i descobrir tots els seus secrets? poder jugar amb l’estrella de mar? ballar amb els cavallets? fer carreres amb els cargols de mar? posar-nos de barret una medusa o muntar sobre un peix globus?
Seria una aventura espectacular… Semblant a la que hem viscut les nenes i nens de la classe de “Les bruixes”, “ els follets” i “les fades” des de que una tarda un pirata bellugueta ens va deixar un missatge. Bé, un missatge i una tasca: Tornar un cavallet de mar perdut a casa seva.
Ups!!! quina gran responsabilitat teníem. Durant tot aquest temps l’hauríem de cuidar però com es cuida un cavallet de mar? Què necessita? Què menja?…Un munt de preguntes van començar a bombardejar el nostra caparró.
Ens vam posar mans a l’obra i amb les nostres famílies vam buscar molta informació.
Durant aquest temps hem conegut una miqueta més aquest petit animal i els seus amics.
Així és com hem après que el cavallet de mar és un peix i, com a tal, ha de viure dins l’aigua. que ballen si s’enamoren, que canvien de color, que mengen xuclant gambetes i petits animalons del fons marí. Sabeu que el pare és qui expulsa els cavallets de mar per la panxa?? Segur que els vostres fills i filles us expliquen mil i una aventura més.
A l’escola, han gaudit molt d’aquest projecte, esperem que tot allò que han après ho conservin i que, sobretot , aprenguin a pensar, a fer-se preguntes i a buscar les seves respostes. La gran majoria d’elles, si obren bé els ulls, les trobaran molt a prop seu, just al seu voltant.
Us deixem aquí un petit tastet de fotos recollides durant el projecte.
Esperem us agradin molt.
Ahhh … Gaudiu molt del mar . Bon estiu, famílies!!!

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This