Hola a tothom,

Des de la Comissió de Pastoral del centre us volem convidar a fer un cop d’ull al nostre nou espai al web, un espai renovat tot buscant portar-vos informació i actualitat de la comissió d’una manera més directa i fàcil. 

Basant-nos en el disseny anterior, hem prioritzat unes franges de continguts i n’hem canviat d’altres, sempre buscant destacar-hi el motiu principal del curs que des de Pastoral estem treballant. Així, la capçalera dona pas a el moment de l’Any Litúrgic en el que ens trobem, i a partir d’aquí, actualitat i reflexió.

Tal i com podeu veure, hem dividit el nostre blog en dos espais. Un espai d’actualitat per a portar-vos-hi en nostre dia dia, tot allò que fem amb els alumnes, amb les famílies, i amb tota la comunitat educativa de Sant Josep Obrer. En un segon espai, anomenat Batecs del Cor, donarem prioritat a la reflexió, a les vivències, i hi donarem testimoni de Déu i de l’obra de Joan Collell, el nostre Pare Fundador.

Tancarem el nostre nou espai amb diferents enllaços d’interès dins l’àmbit de la nostra comissió. Aquests links us portaran a diferents webs que sovint ens son de molta ajuda en la nostra com a comissió, i pensem que us poden ser útils en un moment donat.

Així doncs, us hi donem la benvinguda a tots i a totes, i us donem les gràcies pel vostre suport i pel vostre seguiment.

Comissió de Pastoral

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

P3 DESCOBREIX ELS TRESORS DEL FONS DEL MAR

P3 DESCOBREIX ELS TRESORS DEL FONS DEL MAR

Us imagineu un viatge al fons del mar? Les nenes i nens de P3 us convidem a submergir-vos amb nosaltres per conèixer els seus tesors, en especial el cavallet de mar.

Share This