Hola a tothom,

Des de la Comissió de Pastoral del centre us volem convidar a fer un cop d’ull al nostre nou espai al web, un espai renovat tot buscant portar-vos informació i actualitat de la comissió d’una manera més directa i fàcil. 

Basant-nos en el disseny anterior, hem prioritzat unes franges de continguts i n’hem canviat d’altres, sempre buscant destacar-hi el motiu principal del curs que des de Pastoral estem treballant. Així, la capçalera dona pas a el moment de l’Any Litúrgic en el que ens trobem, i a partir d’aquí, actualitat i reflexió.

Tal i com podeu veure, hem dividit el nostre blog en dos espais. Un espai d’actualitat per a portar-vos-hi en nostre dia dia, tot allò que fem amb els alumnes, amb les famílies, i amb tota la comunitat educativa de Sant Josep Obrer. En un segon espai, anomenat Batecs del Cor, donarem prioritat a la reflexió, a les vivències, i hi donarem testimoni de Déu i de l’obra de Joan Collell, el nostre Pare Fundador.

Tancarem el nostre nou espai amb diferents enllaços d’interès dins l’àmbit de la nostra comissió. Aquests links us portaran a diferents webs que sovint ens son de molta ajuda en la nostra com a comissió, i pensem que us poden ser útils en un moment donat.

Així doncs, us hi donem la benvinguda a tots i a totes, i us donem les gràcies pel vostre suport i pel vostre seguiment.

Comissió de Pastoral

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

FESTA FINAL D’ETAPA P5

FESTA FINAL D’ETAPA P5

Moltes gràcies per compartir tres anys plens d’experiències i emocions que sempre portarem en el nostre cor !!!

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Festival Sagrat Cor Curs 20-21

Un any més i com és tradició a la nostra escola, arriba el final de curs i els mestres d’Educació Física preparen amb els seus alumnes el festival del Sagrat Cor. 

Share This