Hola a tothom,

Des de la Comissió de Pastoral del centre us volem convidar a fer un cop d’ull al nostre nou espai al web, un espai renovat tot buscant portar-vos informació i actualitat de la comissió d’una manera més directa i fàcil. 

Basant-nos en el disseny anterior, hem prioritzat unes franges de continguts i n’hem canviat d’altres, sempre buscant destacar-hi el motiu principal del curs que des de Pastoral estem treballant. Així, la capçalera dona pas a el moment de l’Any Litúrgic en el que ens trobem, i a partir d’aquí, actualitat i reflexió.

Tal i com podeu veure, hem dividit el nostre blog en dos espais. Un espai d’actualitat per a portar-vos-hi en nostre dia dia, tot allò que fem amb els alumnes, amb les famílies, i amb tota la comunitat educativa de Sant Josep Obrer. En un segon espai, anomenat Batecs del Cor, donarem prioritat a la reflexió, a les vivències, i hi donarem testimoni de Déu i de l’obra de Joan Collell, el nostre Pare Fundador.

Tancarem el nostre nou espai amb diferents enllaços d’interès dins l’àmbit de la nostra comissió. Aquests links us portaran a diferents webs que sovint ens son de molta ajuda en la nostra com a comissió, i pensem que us poden ser útils en un moment donat.

Així doncs, us hi donem la benvinguda a tots i a totes, i us donem les gràcies pel vostre suport i pel vostre seguiment.

Comissió de Pastoral

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This