Els cursos de 3r d’ESO van celebrar el dia de la dona a la ciència fent un treball del projecte #NOMOREMATILDAS, https://www.nomorematildas.com/. Aquesta plataforma intenta recuperar el protagonisme d’aquelles científiques que mai haurien d’haver estat invisibilitzades i vol donar a conèixer a la societat tots els seus descobriments. La iniciativa també vol ser un referent per a les joves que volen ser científiques en el futur perquè puguin tenir les mateixes sortides, reconeixement i no siguin condicionades pel seu gènere.

El que s’ha fet a classe és crear un pòster sobre la científica que més cridava l’atenció a cadascú, pels seus descobriments científics. Treballant per parelles, van buscar els aspectes més importants de la seva vida i van crear un codi QR que porta a un arxiu d’àudio amb la seva biografia més extensa i el perquè van ser invisibilitzades per a la societat.

Si us ve de gust, a continuació podreu veure alguns exemples i podreu escanejar alguna de les científiques menys conegudes. Salut i ciència!!!

D’altres articles que us poden interessar…

P3 DESCOBREIX ELS TRESORS DEL FONS DEL MAR

P3 DESCOBREIX ELS TRESORS DEL FONS DEL MAR

Us imagineu un viatge al fons del mar? Les nenes i nens de P3 us convidem a submergir-vos amb nosaltres per conèixer els seus tesors, en especial el cavallet de mar.

Share This