Estimades famílies, 

aquest Nadal és una mica diferent, però des de l’escola, les mestres d’infantil hem volgut que els nens i les nenes del Sant Josep Obrer el visquin de manera especial, amb il·lusió i alegria, com sempre ho hem fet. 

El Tió ens ha vingut a veure i li hem estat donant menjar per a fer -lo “Cagar”. Hem muntat el Pessebre i també hem decorat les classes. Hem fet un mural xulíssim que representa la Història del Nadal, ja heu pogut veure tot el procés en el video que us hem penjat. Segur que us ha encantat!!!

Ah!! els Reis no han pogut venir però ens han enviat uns patges amb el seu missatge i ens han portat regals i caramels, que estaven boníiiiiissims!!

I encara que no hem pogut fer les Nadales, no volíem que us quedessiu sense veure’ns ballar, per això aquí teniu aquest super video, fet amb molt de carinyo i estimació. Esperem que pugueu gaudir-lo tant o més com nosaltres l’hem gaudit fent-lo. I desitjar-vos un molt BON NADAL i unes bones Festes i esperem que el 2021 ens porti molta salut i que ens puguem fer moltes abraçades i petons.

D’altres articles que us poden interessar…

L’emprenedoria als cicles formatius

L’emprenedoria als cicles formatius

L’alumnat de primer curs de Gestió Administrativa ha tractat el tema de l’emprenedoria, destacant les principals habilitats que han de desenvolupar les persones que tenen iniciatives empresarials

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

Solidaritat a Cicles Formatius per Nadal

L’alumnat de Cicles Formatius del col·legi Sant Josep Obrer ha engegat una campanya solidària de cara al Nadal, amb la col·laboració de Cáritas, la Creu Roja i l’Ajuntament de ‘Hospitalet.

Share This