Famílies i amics,

Sempre és gratificant escriure en els nostres blogs tot fent-vos partíceps de tot allò que esdevé en el dia a dia de la nostra escola. Així, us portem l’actualitat de les diferents etapes, actualitat protagonitzada sovint per excursions i visites, projectes d’aprenentatge o experimentacions i d’altres vivències que configuren el tarannà d’aquest ésser viu amb 55 anys d’història que és Sant Josep Obrer.

Sí, sabem el que ara esteu pensant…”55 anys ja té l’escola, sembla ahir que vàrem celebrar-ne els 50!!”. És cert, som una escola relativament jove, o relativament antiga, segons amb qui ens comparem, però més enllà d’això, el que és evident és que son molts anys d’educació, de vivències, anys plens de persones, de moltes persones.

Avui us venim a parlar de persones, de PERSONES en majúscules, de grans persones que han estat grans professionals de l’educació. Persones que ho han donat tot, insistim, absolutament tot, pels seus alumnes. 

Algunes d’aquestes persones han estat més de 40 anys com a professionals del nostre centre. Fixeu-vos-hi, més de 40 anys en una escola que en té 55, és a dir, la pràctica totalitat de la vida del nostre centre. D’altres d’aquestes persones han desenvolupant la seva professió durant més de 20 o més de 30 anys al nostre centre. Bé, siguin 24, 36, 43 o 44 anys, els números son contundents, però tal vegada també esdevenen una mica freds. 

El que no és gens fred, és l’altíssima qualitat de la tasca educativa d’aquests grans professionals. Professionals que sempre han estat al peu del canó, fent d’aquesta escola el que ara coneixem. 

Avui volem compartir amb tota la família educativa del Col·legi Sant Josep Obrer la jubilació d’aquestes persones de les que us parlem, de 5 persones que s’han jubilat fa uns dies i que inicien una nova i meravellosa etapa de la seva vida:

  • Germana Máxima Antón – 37 anys repartits en dues etapes (1964-1986 i 2004-2019)

  • Esperanza Jiménez – 44 anys a l’escola

  • María Jesús Blanco – 43 anys a l’escola

  • Manolo Delgado – 36 anys a l’escola

  • Josefina Curús – 24 anys a l’escola

Companys i companyes, us ho heu guanyat, és moment d’iniciar una etapa sense rellotges, sense més obligacions que les que vosaltres decidiu, és moment de dedicar-vos a totes aquelles coses que en algun moment heu hagut d’ajornar per a més endavant. Bé, aquest “més endavant” ja ha arribat, gaudiu-ne moltíssim.

Moltes gràcies per la vostra tasca educativa, per la vostra vocació, paciència i dedicació. Els vostres alumnes i els vostres companys us desitgem el millor del món. Us trobarem a faltar, sens dubte, però estem molt contents per vosaltres!!

Us deixem a continuació un petit recull de fotografies de la celebració d’aquestes jubilacions que vàrem fer fa alguns dies al centre, celebració en la que vam acomiadar i abraçar els nostres companys.

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This