Belvolgudes famílies i amics,

L’Elvira Garcia, professora del centre durant els darrers 28 anys, es va jubilar el passat mes de setembre de 2020, però degut a les restriccions de la Covid-19 no vam poder-ho celebrar com calia en el moment que tocava.

Així doncs, aquest setembre, tot just abans de començar el curs, vam poder acompanyar-la en aquest punt i final a la seva vida professional, una vida professional plena de dedicació i d’esforç per tal de donar el millor d’ella mateixa cada dia. 

La Direcció del Centre, els teus companys i les famílies del centre et donem les gràcies per aquests anys de treball i vocació docent, i volem desitjar-te que aquesta nova etapa de la teva vida estigui plena de felicitat i bons moments.

L’Elvira segueix vinculada al centre tot col·laborant voluntàriament amb la Comissió de Pastoral, i això ens permet retrobar-nos amb ella en diferents moments del curs, cosa que ens alegra moltíssim!!

Moltíssimes gràcies per tot, Elvira, guadeix molt de la teva jubilació !!

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This