Aquest any la Marató de TV3 vol aconseguir fonts per a seguir lluitant contra les malalties cardiovasculars.

Els alumnes de sisè es van reptar entre les tres classes a veure si podien aconseguir fer un senbazuru per classe, és a dir, mil grues per classe. El primer que varen fer es repertir-se la feina, cada alumne havia de fer 40 grues per vint-i-cinc alumnes era la manera d’arribar a les 1000 per grup. Un cop fetes s’havien de passar per un fil perquè quedessin juntes tota la quarentena, posant un bon nus a l’inici i al final perquè es quedés ben lligat.

Un cop feta la feina varem demanar al Sr. Alfonso que ens prepares una base circular amb una corda per penjar del sostre i poder organitzar els fils amb els grues. I ja feta la base només hem hagut d’anar lligant-les i, finalment, tenir els tres senbazurus penjats al despatx de l’escola.

Moltes gràcies a totes les famílies de sisè per haver ajudat a fer les grues, hem aconseguit que la Mútua de Catalunya doni, d’entrada, tres mil euros (mil per senbazuru) a la Marató de TV3.

I ja sabeu, aquest any més que mai POSEU-LI COR!!!

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This