Famílies,

Els nens i nenes de primer us volem explicar el nostre projecte que hem fet sobre l’Hospitalet.

Tot va sorgir, quan en el mes de setembre vam explorar la nostra escola, totes les estances que té i quins treballadors i treballadores hi havia. I sabeu què?…. vam entrevistar a alguns treballadors com si fóssim uns autèntics periodistes.

Després vam estar buscant en el mapa, on estava situada la nostra escola i la vam trobar dins de l’Hospitalet de Llobregat. Llavors, vam decidir investigar i conèixer tot el que tenim a l’Hospitalet i al voltant de la nostra escola.

Van sorgir moltes preguntes sobre l’Hospitalet i algunes les vam resoldre entre tots. Mireu tot el que hem après:

– L’Hospitalet és una ciutat.

– Antigament, els carrers no estaven asfaltats, hi havia pocs edificis i fins i tot, hi havia animals passejant pels carrers.

– Hi havia poquíssims cotxes i els que hi havia no eren com els d’ara.

– La gent podia caminar i jugar pels carrers.

– Les parades de metro, eren molt diferents a les d’ara.

– Actualment, trobem molts edificis, una gran varietat de transports, senyals de trànsit, carrers amples, parcs i també un munt d’edificis públics on podem entrar tots i totes.

La veritat, és que l’Hospitalet ha canviat moltíssim!

Doncs després de portar fotos de l’Hospitalet i classificar-les, ens va arribar un encàrrec del director. Ens deia que si podíem construir una maqueta de l’Hospitalet on havia d’aparèixer la nostra escola. Nosaltres que som molt VALENTS vam acceptar la feina i ens vam posar mans a l’obra.

A continuació, les nostres senyus us posaran un vídeo perquè veieu tots els passos que hem seguit i les MAQUETES tan ESPECTACULARS que hem construït.

Esperem que us agradi.

Fins la propera!!!

 

D’altres articles que us poden interessar…

A P3 aprenem amb les nostres mans

A P3 aprenem amb les nostres mans

Durant uns dies, les nenes i nens de P3 hem estat experimentant amb les nostres mans i hem descobert moltíssimes coses interessants sobre aquesta part del nostre cos.

Share This