Tot i que ja fa uns dies que vam començar el curs, segur que tots i totes recordeu haver sentit més d’una vegada aquesta conversa on pares, mares, avis o àvies parlaven a qualsevol lloc: mercat, parc, perruqueria, supermercat,… Era el tema comú de tots els que estem relacionats, d’alguna manera,  amb els nens. Com podriem controlar tantes normes, indicacions, pors, inquietuds,….

 Per posar un “toc d’humor”, en algun moment, tant pares com mestres ens hem imaginat així. Mireu aquest vídeo:

Però un cop més, els vostres fills i filles ens han donat una lliçó. Ja ens ho van demostrar durant el confinament i aquest cop ens han demostrat que són capaços d’adaptar-se a la nova situació millor que qualsevol adult, que són conscient de la importància que té dur una mascareta i de quines mesures han de tenir per evitar el virus.

Mireu aquest vídeo on entre ells es contesten a diverses preguntes sobre la COVID-19 i la tornada a l’escola. 

Des del FEAC us volem donar algunes orientacions que hem trobat de psicòlegs i especialistes que ajuden a saber gestionar una miqueta més aquesta situació i a com actuar davant d’algunes pors que puguin tenir els vostres fills/es. 

En aquesta publicació de la Vanguardia tracten molts aspectes interessants, relacionats amb el tema i a més ens dóna pautes segons les diferents etapes del nen de com donar tranquil·litat, perquè es sentin bé tornat a l’escola. 

Aquí trobareu 5 mesures claus per una millor tornada a l’escola. 

I per últim en aquests altres articles trobareu consells sobre què hauríem de fer i que no:


Esperem que aquests enllaços siguin del vostre interès i si en teniu més enllaços o articles que considereu interessants, en relació aquest tema, ens ho podeu fer arribar als nostres correus i nosaltres els compartirem dins de cada article. 

Cuideu-vos moltíssim.

Fins la propera, 

Coordinadores FEAC. 

Mª Carmen Bermúdez (mbermudez@stjosep.org) (E. Infantil)

Ana Carmona (acarmona@stjosep.org) (E. Primària)

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This