Les primeres avantguardes foren un moviment que va revolucionar l’art durant la primera meitat del segle XX. Per treballar la diversitat de moviments, i les seves originals característiques, els alumnes d’Història de l’art han fet un mural tot explicant els trets de cada moviment, donant-lis tocs distintius que simbolitzin la personalitat de cadascú.

Després de cercar la informació de cada avantguarda, han seleccionat les obres més destacades de cada corrent i autor(alguna dibuixada) i les han plasmat al mural de manera creativa, informal i, en definitiva, seguint l’estil del que simbolitzen les primeres avantguardes.

D’altres articles que us poden interessar…

TALLER DE NOMBRES A 2n D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

TALLER DE NOMBRES A 2n D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Treballar les matemàtiques de manera vivencial i manipulativa  provoca que amb la manipulació  els infants puguin tenir accés als aprenentatges abstractes. Aquests materials ens serveixen per a desafiar, per a provocar, per a proposar… ...

Elmer, l’elefant de colors

Elmer, l’elefant de colors

Elmer, l’elefant de colors ( David Mckee) entra a les classes de sisè per donar color a les nostres aules i valorar l’amistat i el respecte cap els nostres companys i companyes.

Share This