Els nens i nenes de 2n estem fent un projecte sobre el pas del temps i que millor que veure com passa el temps en nosaltres mateixos. 

Hem fet un recull de fotos de tota  la nostra vida, des que vam nèixer fins ara i hem preparat unes exposicions per explicar als nostres companys aquells moments tan especials que hem passat i com hem canviat en tots aquests anys. 

També hem pogut portar algun objecte personal que ha estat molt important per a nosaltres. Ha estat una bonica experiència a compartir amb tota la classe. 

Ara us deixem en aquest vídeo un tastet de les exposicions dels alumnes de 2n. 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This