Hola a tothom,

Durant aquest primer trimestre els nois i noies de Gestió Administrativa han fet diferents activitats i sortides que han esdevingut interessants i molt adients per a trencar una miqueta la rutina de la setmana. D’algunes d’aquestes activitats ja us n’hem fet el corresponent post, però en aquesta us fem cinc cèntims de dues de les que encara no us hem parlat.

Per ordre cronològic, primer us presentem un petit recull de fotos de la visita a la Caves Vilarnau que vam fer el passat mes d’octubre, una sortida en la que vam aprendre molt sobre gestió empresarial i sobre l’interessantíssim molt del cava i del vi, un motor del sector primari del nostre país. A més vam tenir la sort de que va fer un dia molt maco, i això ens va permetre gaudir molt de la visita a les caves i del posterior temps d’esbarjo a la meravellosa Vilanova i la Geltrú, un moment d’esbarjo per a dinar amb els companys al costat del mar sota un sol espectacular. 

Aquí us en deixem un petit resum en imatges, esperem que us agradin!

Fa tres setmanes vam visitar amb els alumnes de segon de Gestió Administrativa l’espai memorial de la presó Model de Barcelona, on vam aprendre que la presó sempre reflectia els problemes i situacions contextuals del moment en la societat, i vam poder tenir una interessantíssima explicació de la noia que ens va fer de guia, ja que ens va explicar molt bé els diferents espais de la presó que s’hi poden visitar, tot ajudant-nos a fer-nos una petita idea de com era la vida d’un intern.

Només ens va ocupar mig matí i al sortit, sota una intensa pluja, vam anar cap a casa i després a les pràctiques a les empreses, com cada dia, però sempre és interessant trencar una mica la monotonia de la rutina setmanal, oi?

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This