Benvolgudes famílies,

El dimecres 6 d’abril d’aquest any, vam anar primer i segons de Cicles Formatius de Gestió Administrativa  a la Parròquia de Sant Enric per passar un dia de convivències amb l’objectiu de fomentar la relació entre nosaltres, descobrir-nos a nosaltres mateixos per tal de prendre consciència dels nostres desitjos i  emocions.

Al llarg del dia vem realitzar diverses activitats: 

Vam començar el matí amb una activitat sobre,  els estereotips o etiquetes que ens han posat al llarg de la nostre vida la resta de la gent i nosaltres mateixos i com aquestes s’han convertit en una rèmora que ens ha frenat i limitat les nostres relacions .  Les vam haver d’escriure en una bossa d’escombraries i després ens l’havíem de posar-nos-la a sobre i trencar-la. De manera simbòlica representava desfer-nos-en de les etiquetes, alliberar-nos d’elles.

La segona activitat va consistir  en expressar mitjançant una salutació la nostra estima cap els altres i com rebem també nosaltres l’estimació. Ens vam haver de saludar de diferents maneres, Així aprendriem a demostrar de diferents maneres l’afecte , i a més a més ser més afectuosos.

Ens vam haver de saludar va ser amb un petó al front, ens vam xocar els colzes, vam haver de xocar-nos els genolls, vam saludar-nos amb el petó de l’esquimal i l’última salutació va ser saltar i tocar-nos les mans amb una cara alegre.

La tercera activitat va ser la del mirall, per descobrir la importància i la necessitat d’acceptar-se i afirmar-se personalment davant dels altres. Vam haver de pensar diferentes situacions: si fóssim un arbre que sentiriem i perquè l’hem escollit i així amb més exemples com amb animals.. Després ho vam posar en comú donant la nostra opinió de les nostres eleccions.

L’última activitat, tenia per objectiu veure quina influència tenen en les nostres relacions,  els estereotips o etiquetes en la comunicació i en les relacions amb els altres. Va ser fer mímica a on es tenia que endevinar el que estaba escrit en diferent paperets. Era un joc per parelles.

Després vam haver de llençar unes anelles a unes ampolles dient una frase que expresaba el que pensem entre tots sobre les etiquetes. Cridarem ben fort “ni rebre etiquetes ni posar etiquetes”.

Finalment vam acabar el dia amb una eucaristia tots junts que va oficiar el pare Miquel.

Va ser un dia divertit i diferent i ens agradaria ha repetir-ho. 

 

Noelia López i Nini Kobulashvili

1r de Gestió Administrativa

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This