Benvolgudes famílies,

El passat dijous 10 de març el senyor Manel Macias, en representació de l’Agència Tributària ens va fer una amena i interessant exposició sobre l’activitat fiscal al nostre país. 

En aquesta xerrada, el ponent va explicar als nois i noies de segon curs de Cicles Formatius del nostre col·legi que pagar impostos, malgrat no agradi a ningú, serveix per tenir una despesa social de la qual tots ens podem sortir beneficiats com la sanitat i l’educació. Així doncs va desgranar, en grans xifres, quina era aquesta despesa sent la primera, en diners, el pagament de les pensions a les persones ja jubilades o aquelles que no poden treballar. .

A més a més, va explicar els diferents impostos que existeixen actualment l’estat espanyol explicat el seu funcionament amb exemples pràctics i d’una forma molt aclaridora.

La presentació va ser molt participativa ja que es feian preguntes a la classe per interactuar amb els i les alumnes. Donat el seu interès, l’exposició va durar una mica més d’una hora. 

Des de aquí volem donar agrair a l’Agència Tributària, i especialment al senyor Manel Macias, la seva col·laboració una vegada més amb Sant Josep Obrer i, donat el seu interès i la seva importància, només podem dir que els hi esperem el curs vinent.

Departament d’empresa.

D’altres articles que us poden interessar…

Share This