Bona tarda famílies !!!

Us volem explicar avui un conte molt bonic .

Hi havia una vegada uns nens molt petits de l’Hospitalet de Llobregat que van començar p3 a l’escola més bonica que es diu Sant Josep Obrer.

Aquests nens/-es van anar adaptant-se, jugant, aprenent amb molta il·lusió amb les seves senyoretes però un dia va arribar un virus i ens van enviar a tots a casa i l’escola es va tancar. Però tots junts vam seguir fent les feinetes i les videotrucades i aquesta experiència ens va fer més eixerits i engrescadors.

És per això que per totes les mestres sou una PROMOCIÓ ESPECIAL.

Ensenyar amb el COR no té guió i tots plegats ho hem aconseguit.

 

Moltes felicitats alumnes de p5 pel vostre treball , pel vostre entusiasme, per la vostra motivació e il·lusió que heu  posat en cadascú dels aprenentatges que us hem volgut transmetre, i sobretot per la vostra alegria i la vostra estima per totes les mestres d’ed. Infantil.

Hem estat una gran família compartint moltes experiències que ben segur us han fet créixer i ser les personetes que sou ara.

Però tot això no ha estat una feina només de p5, han estat tres anys plens d’aprenentatges amb totes les mestres que formem l’equip d’educació Infantil.

US ESTIMEM !!!

Mestres d’educació Infantil

  

D’altres articles que us poden interessar…

D’altres articles que us poden interessar…

Share This