Els nostres alumnes de Cicles Formatius de 2n de Gestió Administrativa i els de 2n de batxillerat de Ciències socials, Humanitats i Ciències i Tecnologia finalitzen el seu recorregut per l’escola. Ens sentim molt orgullosos de tots ells i elles i els desitgem un futur ple de triomfs. Tal i com diu la cançó: “gràcies per tot el què ens heu donat, per la vostra amistat i companyia. Sou els millors!”
No us acomiadem del tot sinó que us emplacem a sentir l’escola com part de la vostra família i uns desitgem sort per aquest nou període vital que comenceu!

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This