Estimades famílies,

Com ja sabem l’Art és una forma d’expressió i un canal molt important per tal de que els infants puguin expressar els seus sentiments, els seus pensaments, la imatge que tenen de sí mateixos i la del món que els envolta. D’aquesta manera, l’Art els aporta molts beneficis com ara: potenciar la seva creativitat, millorar el seu llenguatge, afavorir la seva memòria i atenció, fomentar la seva exploració, propiciar el desenvolupament de la seva motricitat, fomentar la socialització, etc. 

Així doncs, la setmana passada les Bruixes, els Follets i les Fades van participar en una activitat d’Art-Teràpia, a on vam fusionar l’Art i la Música. Primer els nens i les nenes van escoltar l’audició de “La Primavera” (Les Quatre Estacions) de Vivaldi, i van comentar i identificar quines emocions els hi generava (alegria, tristesa, ràbia, moviment, calma, etc.). I desprès, van tornar a escoltar l’audició i amb els colors vermell i blau, van anar expressant aquests sentiments a partir dels seus propis dibuixos i traços.

Mireu quins murals més bonics van realitzar! Va ser una activitat molt màgica que de ben segur repetirem! Aquí us deixem un recull de les fotos i dels videos que vam fer. Esperem que us agradin! Una abraçada ben forta!

D’altres articles que us poden interessar…