Benvolgudes i benvolguts,

Les coordinadores del FEAC us volem informar d’una xerrada online gratuïta adreçada a famílies amb fills a l’etapa d’Educació Infantil.

El títol de la xerrada és: PARES DE P5, P4, P3… SENSE ESTRÈS! 

El webinar va a càrrec del mestre, escriptor i conferenciant Juanjo Fernández i es realitzarà: DIJOUS 13 de MAIG de les 19h a les 20h.

Plorarà, menjarà, aprendrà, s’ho passarà bé, el cuidaran, ja ho sabrem fer?” Tant si sou aquests pares i mares, com si sou mestres o directores d’Educació Infantil i veieu venir la nova fornada de famílies. Aquesta és la vostra xerrada! Una proposta de cinc vocals per fer un munt de petits canvis poderosos i aprofitar la saviesa de les auques per descobrir que podeu ser Pares i Mares de P5-P4 o P3… sense estrès!

Us animem a participar-hi. Només us heu d’inscriure en el següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdW8irzcbbZigYJCwWVgQ1LRjcaCh2CakkzsObD7mQIWV-adw/viewform

Esperem que sigui del vostre interès!

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte.

Cordialment,

Mª Carmen Bermúdez (mbermudez@stjosep.org) (E. Infantil)

Ana Carmona (acarmona@stjosep.org) (E. Primària)

D’altres articles que us poden interessar…

I3 viu la tardor

I3 viu la tardor

Les nenes i nens d’I3 hem experimentat amb tots els regals que la tardor ens ofereix cada any: fulles, castanyes, pinyes…Hem vist, tocat, olorat i inclús tastat algunes de les meravelles d’aquesta estació. Només allò que es viu es queda dins el nostre record.

Cuida’t les dents a 2n E.P

Cuida’t les dents a 2n E.P

A partir de 2n ja comencen a faltar-nos moltes dents i ens surten les que ja seran definitives. És de gran importància saber com cuidar-les, ja que no en tindrem d'altres si aquestes cauen.A l'exposició "Cuida't les dents" que hem visitat...

Share This