Els alumnes de 2n de primària hem fet un projecte sobre l’aigua. Hem descobert com és, de quines maneres la podem trobar, quina utilitat té, hem après com funciona el cicle de l’aigua i per últim hem après a tenir-ne cura d’ella.

El dia 22 de març vam celebrar el dia mundial de l’aigua, i per fer-ho hem penjat per l’escola unes gotes d’aigua gegants perquè tots puguin conèixer tot el que nosaltres hem après i descobert sobre aquest element tan necessari per a tots nosaltres.

I per posar punt final al nostre projecte hem anat a visitar el riu que dona nom a la nostra ciutat, el riu LLOBREGAT. Vam anar a la part de CAL TET. Hem vist quin tipus de flora i fauna podem descobrir a prop del delta i sobretot el que més ens va agradar és veure la varietat d’aus que podem observar des d’allà.

Quines ganes teníem tots d’anar d’excursió i gaudir molt de la passejada pel costat del riu i les estones de joc al parc Nou del Prat de Llobregat. Esperem que us pugueu fer una idea amb aquest petit vídeo de com ens ho vam passar de bé aquell dia.

D’altres articles que us poden interessar…

Share This