Benvolgudes famílies i amics,

Després d’haver hagut d’anul·lar per culpa de la pluja la sortida del primer trimestre, per fi hem pogut anar d’excursió!!! I ha merescut la pena esperar!!! Vam anar a la granja de Palaudàries, on esperaven el granger Jepet i la seva família per ensenyar-nos les instal·lacions i fer de grangers per un dia.

Vam anar al prat a buscar herba per donar de menjar a les vaques, que agafaven l’herba amb la seva llengua llarga. També li vam donar de menjar escarola a les gallines per a que puguin pondre ous ben bons.

Vam anar a la guarderia dels pollets i dels aneguets on ens van ensenyar quines són les diferències entre tots dos (el bec, les potes, l’alçada…). Vam donar bocins de pa a les cabres i biberó a les cabretes.

Vam munyir a la vaca Tona que tenia una llet molt blanqueta i calentona. L’Elvis, un pony molt presumit, ens va fer un volt que va ser súperdivertit!!! Vam poder tocar als porquets i vam comprovar que la seva pell és aspre. Ufff!! I un munt de coses més, la feina de granger és molt cansada.

Tots i totes els nens i nenes de P3 van ser molt valents i es van atrevir a tocar i a fer de tot!!! Després de reposar forces amb el dinar que ens havien preparat els pares i descansar una mica jugant al prat, en Jepet ens va fer un volt al remolc del seu tractor, va ser súperxulo!!!

Ens ho hem passat pipa i ens agraden molt els animals! Fins aviat!!!

D’altres articles que us poden interessar…

Pràctiques de laboratori a 3r.

Pràctiques de laboratori a 3r.

Els alumnes de 3r. hem acabat el projecte “Els nostres companys de la Terra” i, per concloure, hem realitzat unes pràctiques de laboratori.

Share This